Om os

Fruens Hus som består af en butik samt en webshop, som har til huse på Østergade 54, 5610 Assens. Fruens Hus blev etableret juni 2008.
Vi sætter stor pris på kvalitet og vi gør meget ud af at vores kunder skal have den optimale service og føle sig i godt selskab, når de træder ind i en af vores butikker. Vi bestræber os også på, at vores kunder på webshoppen skal føle sig trygge ved at handle hos os. For en ekstra sikkerhed er vi også e-mærket

Vores tøjmærker er dansk design til hende som vil fremstå med en stærk personlighed.
Fransa, Dranella, B.Young, UNIKA, HoffMann, Soft Rebels, MONGUL & 6´am er tøjmærker som altid er med på de seneste trends
og med kvalitet samt pasform som er helt i top.

UNIKA kjolerne er vores eget unike design i skønne farver, og med en super god pasform.
Kjolerne er håndklippede og syet af nøje udvalgte kvalitetsstoffer på en dansk sygstue.
Tanken og ideologien bag designet, er at den skal afspejle købers personlighed.

Det er kjoler med høj komfort, som bliver lavet i ganske få eksemplarer - som oftest kun kollektioner af max. 6-10 stk.
UNIKA kjolen kan du bruge året rundt, da du kan style den med en rå støvle, et par flade sko, eller med en høj stilet.
 
Reklamationer er meget sjælende i Fruens Hus, men vores holdning til sådanne er, at vi vil altid forsøge og gøre alt for at hjælpe og støtte vores kunder.   
Som erhvervsælger på nettet har vi i følge loven pligt til at give kunden 14 dages fortrydelsesret og du kan derfor bytte din vare eller få pengene retur - også udsalgs- og tilbudsvarer. Du har endvidere 2 års garanti på varen. Hos Fruens Hus betaler du ikke ekstra i gebyr, da erhvervsdrivende er omfattet af reglerne i købeloven. Og som en ekstra sikkerhed for dig, så er vi også e-mærket, hvor du er forsikret op til 10.000,00 kr. pr. handel - se mere på www emærket.dk

Fragten er altid gratis, samt fri retur i hele Danmark, på alt Modetøj og Accessories der er købt via linket: www.fruenshus.dk. 
Vi sender med postnord og GLS.

Vi lægger de nye varer ind her på webshoppen, samme dag som de kommer hjem, så hold øje ;>). Vi køber ikke mange par af hver styles.
Så velkommen til Fruens Hus` webshop. Vi håber, at du vil kunne lide hvad du ser, og husk, at du altid er velkommen, hvis du har spørgsmål.


De bedste hilsner
Fruens Hus
Helle Susanne Nielsen