GRATIS FRAGT PÅ ALLE KØB
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
GRATIS RETUR PÅ ALLE ORDRE
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Fruens Hus er en tøjbutik med tilhørende webshop, hvor man blandt andet kan finde lækkert designertøj, accessories og smykker til kvinder. Vi finder og udvælger løbende nye og spændende varer i og udenfor Danmark. Alle vores styles er håndplukkede, hvilket giver vores kunder rig mulighed for at sammensætte en helt unik garderobe.

Fruens Hus ligger i Assens som er en gammel, søfartsby, grundlagt i 1200 tallet. Et travlt liv gennem århundreder præger stadig gademiljøet og husene i den gamle by, som er hyggelig, og med en god atmosfære i et skønt bymiljø. Fruens Hus har til huse på byens hovedgade, Østergade 54. Der er et rigt butiksmiljø med mange specialforretninger, cafer og restauranter.

I den stilfulde butik og online tøjbutik, finder du et spændende udvalg af eksklusive designs fra kendte tøjmærker til kvinder fra danske og internationale designer som vi forhandler. Vi har et stort og lækkert udvalg af tøj til kvinder. Se for eksempel vores udvalg fra: Fransa, Masai, b.young, Soulmate, Saint tropez, Dranella, Red Button og Love Sophy. Du kan bl.a. også shoppe lækre sæber og hudpleje fra Munkholm.

Reklamationer er meget sjælende i Fruens Hus, men vores holdning til sådanne er, at vi vil altid forsøge og gøre alt for at hjælpe og støtte vores kunder.   
Som erhvervsælger på nettet har vi i følge loven pligt til at give kunden 14 dages fortrydelsesret og du kan derfor bytte din vare eller få pengene retur - også på udsalgs- og tilbudsvarer. Du har endvidere 2 års garanti på varen. Hos Fruens Hus betaler du ikke ekstra i gebyr, da erhvervsdrivende er omfattet af reglerne i købeloven. Og som en ekstra sikkerhed for dig, så er vi også e-mærket, hvor du er forsikret op til 10.000,00 kr. pr. handel - se mere på www emærket.dk

Fragten er altid gratis, samt fri retur i hele Danmark, på alt Modetøj og Accessories der er købt via linket: www.fruenshus.dk. Vi sender med postnord og GLS.

Vi lægger de nye varer ind her på webshoppen, samme dag som de kommer hjem, så hold øje.

Så velkommen til Fruens Hus` webshop. Vi håber, at du vil kunne lide hvad du ser, og husk, at du altid er velkommen, hvis du har spørgsmål.


De bedste hilsner
Fruens Hus
Indehaver - Helle Susanne Vang Nielsen


PS!
Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er først til at modtage nyheder og de gode tilbud når vi holder Black friday eller tøj udsalg online til kvinder. Bliv venner med @Fruenshus og Instagram, og deltag i løbende konkurrencer om gavekort og
lækkert modetøj fra kendte tøjmærker til kvinder.

Åbningstider i butik:
Mandag til torsdag:      10:00 – 17:30
Fredag:                      10:00 – 18:00
Lørdag:                      10:00 – 13:00

www.fruenshus.dk:    Døgnet rundt – hele året.