GRATIS FRAGT PÅ ALLE KØB
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
GRATIS RETUR PÅ ALLE ORDRE
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Retur

Returnering / Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Alle varer som er leveret i Danmark har GRATIS returnering. Der er vedlagt en gratis returlabel
til Fruens Hus, som påklæbes samme fragtpose som varen ankom i. Fragtposen har en ekstra lukning som bruges til returnering af varen.

Grønland/Færøerne - Norge og Sverige:

Varen skal returneres senest 14 dage fra fakturadato.
Du skal selv betale returfragten (dog ikke ved godkendte reklamationer)
- se Post Danmarks gældende porto takster på www.postdanmark.dk

- se GLS´s gældende porto takster på www.gls.dk

 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til Fruens Hus, Mail: mail@fruenshus.dk eller på tlf.: 64711005. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare i dette dokument/her
                                                                                                                                                                
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Hvis varen ikke er sendt med gratis returnering.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Hvis det ikke er muligt at tilbagefører betalingen på det betalingsmiddel der er anvent fra dig, så kan vi bede om anden konto, hvor pengene kan overføres til, dette kan evt. påføres vores standardfortrydelsesformular som er med varen ved levering. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse, i de såkaldte mangelsregler i Købeloven ved varekøb §8, stk. 1, nr. 14.

Link til øvrige handelsbetingelser - her